CacaoBarry2_01.jpg

Krämkokare

Westward har agenturen i Norden för några av marknadens absolut bästa krämkokare. Hör av dig till oss så kan vi skräddarsy en lösning för dig.

Westward ProduktkatalogNedan följer några exempel på maskiner vi kan rekommendera. Du kan också titta på våra filmer, där maskinerna är igång och producerar.


 

Cremagel

cremagel

Universalmaskin som förbereder vaniljsås, vanliga krämer för bakverk, gelato, sorbet och granita.

Den har tre särskilda program:

- P1C automatisk cykel för att koka, pastörisera, frysa till glass, gelato, granita.

- P2F cykel för kallbearbetning: fryser gelato, sorbetto och granita.

- P3C automatisk cykel för att förbereda: vaniljsås, olika krämer och gelato mix. De olika temperaturer kan justeras och de termiska behandlingar i en cylinder försäkrar maximal hygien.

Cylindern är vertikal och gör viktiga fördelar: enkel påfyllning, konstant synlighet av produkten och möjlighet att lägga till ingredienser när som helst.

Termocrema

termocrema.jpg

TERMOCREMA 30, TERMOCREMA 60, med 14 förinställda cykler, sker varje uppgiftsbehandling vid önskade temperaturer och vid optimal blandningshastigheten.

Displayen eller summern indikerar när ingredienser måste tillsättas och när steget är klar. Det finns 10 produktionscykler som programmeras för specifika recept.

Maskinen har ett flertal språk på en flytande kristalldisplay. Temperaturerna är inställbar från 1 till 105 ° C. Omrörning kan vara långsam, snabb eller i intervaller.

Det tvådelade locket tillåter ingredienserna att tillsättas under bearbetning och förbättrar eliminering av ånga.

Vid termisk behandling kan behållaren användas halv full eller nästan full.

Vispen har borttagbara skrapelement och olika omrörningshastigheter, som lämpar sig för den specifika produkten som bearbetas. Automatisk återkallande och upprepning av cykeln sker, om strömmen bryts.

Du kan producrea alla klassiska krämer och 100 andra tårt och bakverks recept. Pastöriserar olika gelato blandningar. Kokar risgrynsgröt och olika typer av tempererade choklader.